Gastronomska ponuda "Dunavskog raja" temelji se upravo na načinu života naših starih i životu koji je bio vezan uz polja, voćnjake i vinograde.
U lokalnoj tradiciji izrazita je vezanost stanovnika uz široki Dunav i pitomu Vuku, te riječnu ribu koja i danas čini vrlo značajan dio lokalnog jelovnika.
Dunavski raj specijaliziran je za pripremanje čobanca, slavonskog fiša i šarana na rašljama, koji je jedno od najposebnijih lokalnih jela.
Na jelovniku su jednako zastupljene i tavanske delicije kao i tradicijski pekarski zalogaji (kiflice, pogačice s čvarcima i sl.).
Ako želite udahnuti punim plućima, te se osloboditi svakodnevnog stresa, Dunavski raj nudi svojim posjetiteljima mogućnost boravka u prirodi.
Dan možete provesti u pratnji obitelji, prijatelja ili s poslovnim partnerima uz čažicu domaće rakije, osvježavajućih pića, te konzumiranje gastronomskih proizvoda, pripremljenih po tradicijskim recepturama.